Video Ramadhan: PUASA DAY 28: CHICKEN KEBAB, ROTI PITA AKA POKET DORAEMON, ROTI BAGHDAD | EATING SHOW W/ ASMR



Hey Syedot Nation! Aku siyesly rindu gila dengan Roti Poket Doraemon ni! Tapi tu lah, sedap memang sedap.. Masalah banyak sayur campur adoi! rindu zaman sekolah beli kat Pasar Malam, banyak bubuh daging/ayam.. Rasa dulu tak guna kan sayur campur?

Jom Beli Basuro

LOSYEN BASURO RM10 –

JUS BASURO RM15 –

LOSYEN+JUS RM50 –

Subscribe Channel Youtube

▬▬ ☠︎ Follow Socmed Aku ☠︎ ▬▬

instagram : @syedot.asmr

twitter : syedotASMR

facebook : syedot ASMR

facebook page : syedot ASMR

▬▬ ◉ ASMR + EATING SHOW ? ◉ ▬▬
▪︎ Hi, thanks singgah ke channel aku dan yah aku buat video ASMR CRIPS SOUND with combination EATING SHOW MUKBANG
▪︎ Bermaksud gabungan crips sound dari ASMR dengan EATING SHOW berborak borak sambil makan (actually aku baru perasan orang Korea pon da start buat STYLE macam ni).
▪︎ Kenapa tak buat whispering/no talking, sebab rakyat Malaysia masih tak boleh terima Whisper/No Talking (sebelum ni mmg buat cara ni pon, insyallah maybe akan datang akan buat semula).
▪︎ Serta Whisper ni kebanyakkan buat sebab nak sync dengan sound quality dari crisp sound jadi kalau cakap normal akan pecah sound tu dan dorang malas nak edit terjadilah Whisper/No Talking untuk save their time.
▪︎ Bagi aku, ASMR FOOD bukan untuk Relaxation or Sleeping ya! sebab ASMR FOOD ni dia enhance kan bunyi so, White Noise/Humming akan kuat gila kalau guna eaphone jadi tak relax langsung, tapi untuk TRIGGER jadi LAPAR, CRAVING itu semestinya!.
▪︎ Untuk Relaxationg & Sleeping boleh tengok video aku Upload setiap hari Rabu 9PM DUA MINGGU SEKALI yang ini yes! Whispering dan cakap dengan nada perlahan untuk sync dengan brain korang ketika pakai earphone dan buat triggered gila gila sampai meremang bulu roma terutama bahagian tulang belakang.

▬▬ ◉ Apa Itu ASMR ? ◉ ▬▬

▪︎ Ini merupakan ASMR video, untuk merasakan kenikmatan dan untuk menaikkan stimulasi deria.
▪︎ Anda juga boleh gunakan earphone atau headphone.
▪︎ Jika anda tidak menyukai EATING SOUNDS, PLEASE DO NOT WATCH IT tau.
▪︎ Video ini mengandungi BUNYI MAKAN, MENGUNYAH dan seangkatanya yang sangat kuat.
▪︎ ASMR adalah Autonomous Sensory Meridian Response, atau lebih mudah dirujuk sebagai Braingasm.
▪︎ ASMR adalah stimulasi deria sensasi yang memberikan impak perasaan positif yang menyalur dari kepala, tulang belakang, sampai belakang tubuh dan akan memberi impak naik bulu roma juga.
▪︎ Setiap orang mempunyai ASMR triggers yg berbeza beza dan saya berharap anda menonton video ini dapat trigger diri anda.

▬▬ ▶︎ Hashtag ◀︎ ▬▬

#asmr #eatingshow #mukbang #puasa #iftar #ramadhan #ramadan #asmrsounds #asmrsatisfyingsounds #asmrmalaysia #asmrcommunity #syedotchallenge #syedotexperiment #mukbangvideo #cookat #enfoodgallery #foodkorea #soyummy #eatlocal #foodmatters #video #youtube #crunchyasmr #mukbang #asmrmukbang #asmreatingshow #eatingsounds #eatingsound #letseat #asmrsound #clearslime #slimetutorial #satisfyingvideo #food #f #satisfaction #cloudslime #antistress #explorepage #instagram #asmrfloralfoam #anxietyhelp #viral #asmraccount #eat #slimepressing #slimevideo #bubbles #asmrtapping #sound #asmrvideos #fishbowlslime #relaxing #asmrlove #slimer #asmrrelax #calmdown #floamslime #squishy

▬▬ ▶︎ Syedot Nation ◀︎ ▬▬

?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????

source

Salam ZERO.id

Diposting oleh:

Andrew Hidayat

author
Author: 

    Leave a reply "Video Ramadhan: PUASA DAY 28: CHICKEN KEBAB, ROTI PITA AKA POKET DORAEMON, ROTI BAGHDAD | EATING SHOW W/ ASMR"